Regressiovideo: Tie johtajaksi

Jaa somessa

Asiakkaana tässä sessiossa on Mikko Leppikangas, muusikko ja säveltäjä, jonka Youtube-kanavalta löytyy musisoinnin lisäksi musiikkiterapia-videoita, henkisen kasvun vloggaamista erinäisistä aiheista, sekä myös pohtivaa arkisempaa materiaalia. Instagramista Mikon musiikki-aiheisen kanavan voit löytää @mikkoleppikangasofficial ja vlogi-aiheisen nimellä @wanderingbrothercrescent https://youtube.com/@mikkoleppikangas7263

 

Mies viihtyy kotonaan. Hänen kodissaan vallitsee hyvä ilmapiiri, hän tuntee olonsa turvalliseksi siellä ja hän tykkää olla yksin. Toisaalta, vaikka onkin sisäänpäin kääntynyt, on hän sen verran lapsenmielinen, että hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Hän hoitaa pihaansa, viljelee erivärisiä kasviksia, joista jotkut voivat olla jopa yhtä suuria kuin hän itse.

Mies on joutunut jättämään kotinsa. Hän on tullut rannalle, meren ääreen, ja tuntee vapautta. Samalla vapaus kuitenkin pelottaa. Hän on löytänyt täältä uuden asuinpaikan, muurein ympäröidyn yhteiskunnan, ja viihtyy siinä tosi hyvin.

Yhteisöön on tullut näkymätön uhka, jonka olemassaolon kaikki tuntevat, mutta josta ei voi sanoa, että mikä se on. Se myrkyttää yhteishengen ja kääntää ihmiset toisiaan vastaan. Syntyy sisällissota. Mies ei halua enää olla siinä yhteiskunnassa ja hänelle tulee pakottava tarve lähteä pois. Hän lähtee omatekoisella veneellä merelle, seuraavaan lähimpään paikkaan.

Mies on tullut isolle mantereelle, jossa on aivan erilaista kuin siellä, mistä hän on lähtöisin. Täällä on iso yhteiskunta, joka on hyvin hierarkinen. Miehen luonne sopii hyvin tähän hierarkiseen yhteiskuntaan, sillä hän on kekseliäs ja lapsenmielisyytensä ansiosta hän ei ota sitä niin vakavasti.

Mies on rakastunut ja se saa hänet haluamaan nousta hierarkiassa ylöspäin. Hän haluaa todistaa olevansa jotain. Hänen vilpittömyytensä ja huumorinsa ovat vieraita tässä kulttuurissa ja niiden avulla hän pääsee uusiin asemiin. Nainen ei koskaan antanut vastakaikua hänen tunteisiinsa, mutta toimi kannustimena. Mies pettyy rakkaudessa, mutta onnistuu urallaan: hänestä tulee lopulta sen paikan johtajan läheinen henkilö. Tosin sosiaalinen käytäntö estää heitä olemasta ystäviä. Mies on eri rotua kuin muut täällä, joten julkisesti ystävyys ei ole sosiaalisesti hyväksyttävää. He ovat kuitenkin läheisempiä kuin mitä antavat ulkomaailman ymmärtää.

Yhteiskuntaan on tullut miehen kotipuolesta joku, jonka kanssa he ovat tuttuja entuudestaan. Se tuntuu hyvältä, sillä tänne tulonsa jälkeen mies on ollut aika yksin. Vaikka viihtyykin yksin, niin hän ei ole kuitenkaan tavannut ketään kaltaisiaan täällä.

Nyt mies on jo vanha. Hänestä on tullut yhteiskunnan johtaja. Hänestä ja kotipuolesta tulleesta vanhasta ystävästä tuli pari. Se täydensi miestä, hän kotiutui paikkakunnalle paremmin, ja se antoi hänelle lisää itseluottamusta. Sen myötä edellisen johtajan luottamus mieheen lisääntyi.

Tämä elämä oli valmistelua johonkin tulevaan. Tästä elämästä myös jäi kaipaus vesielementtiin.

1h 5min

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top