Regressiovideo: Nuori kapinallinen

Jaa somessa

Vallitsee totaalikaaos. Torilla on paljon porukkaa. Miehen kädet ovat sidotut ja häntä retuutetaan. Hänet on haettu kotoa ja häntä viedään tyrmään. Ilmassa leijailee papereita. Ne ovat pilapiirroksia kuninkaasta, jossa kritisoidaan eliitin sikailua, kun kansa näkee nälkää. Kuva on tämän miehen piirtämä.
 
Hän haluaa kansalle parempia oloja. Korruptio rehottaa ja varallisuus on keräytynyt vain hyvin harvojen käsiin. Hän haluaa myös vallankumousta, mutta tässä vallankumouksessa on jotain hämärää. Tähän vallankumoukseen liittyy korruptio. Siinä on jotain maksettua. Sillä huijataan yleisöä. Halutaan kaaosta ja sillä heiluttaa yhteiskuntaa, ja taas on joku, joka siitä hyötyy. Kaaos on tarkoituksellista.
 
Mies on toiminut agitaattorina ja yrittänyt saada ihmisiä mukaan vallankumoukselliseen toimintaan. Hän haistaa huijauksen ja haluaisi tuoda esiin totuutta.
 
Mies pääsee tyrmästä vapaaksi. Tulossa on oikeudenkäynti. Kaupungilla on oudon hiljaista, ei näy ihmisiä. Torin laidalla ovat mestauslavat. Nyt ei näy ruumiita, mutta mies tietää, että niitä on ollut ja että niitä on esitelty katujen varsilla.
 
Mies on kirjapainossa töissä ja siellä hän yhdessä muiden kanssa suunnittelee, että mitä seuraavaksi. Ainakin he aikovat jatkaa lentolehtisten tekemistä ja jakamista. He julistavat iskulauseita.
Vallankumouksen jälkeen ei ole enää kuningasta, vaan johdossa on pieni konklaavi. Heidän johtamistapansa on autoritääristä, tyrannimaista. Kansalta ei kysytä.
 
Kirjapainon välineistö tuhotaan ja mies kumppaneineen otetaan kiinni. He eivät enää pysty jatkamaan toimintaansa.
 
Kansa on taas kaduilla. Kansaa sorretaan ja ihmisillä on nälkä. Valtaa käytetään väärin. Tämä vallankumous lähtee nyt kansasta, mutta heitä on hyvin pieni joukko. Masinoidulla vallankumouksella oli enemmän resursseja, enemmän ihmisiä.
 
Mies on taas tyrmässä. Tällä kertaa hänet on pahoinpidelty ja sidottu. Hän on huonossa kunnossa ja aavistaa, että tästä reissusta hän ei enää selviä. Hänen tämänkertainen tyrmäreissunsa päättyykin mestauslavalle ja giljotiiniin. Ennen kuolemaansa mies kokee, että homma jää kesken – hän ei saanut tehtäväänsä suoritettua.
 
28 min
 
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.
 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top