Hannah rohkea

Minua kiehtoo mielen maailma. Mieli luo kaiken. Kun mielessämme tapahtuu muutos, myös elämämme muuttuu, sillä ulkoinen maailmamme on vain heijaste siitä, mitä on sisällämme.

Traumassa mieli on jäänyt kiinni menneeseen. Se ei kykene päästämään irti vanhasta. Posttraumaattisessa stressihäiriössä mieli kokee, että se jokin, mikä tapahtui menneessä, voi tapahtua taas koska tahansa tässä hetkessä. Uhka on harvoin todellinen, mutta mielelle se on totta ja sitä kautta se on totta myös hermostolle ja keholle. Keho elää jatkuvassa stressitilassa.

Asialla on tiedostamaton mieli ja tietoisen mielen on lähes mahdotonta ottaa siltä ohjaksia ennen kuin nämä tiedostamattomat ajatukset nostetaan tietoisuuteen. Vertaan ihmisen mieltä jäävuoreen. Jäävuoresta näkyvillä on vain pieni huippu. Suurin osa, n. 90%, siitä on pinnan alla piilossa ja sama pätee myös ihmisen mieleen. Tietoinen mielemme edustaa vain pientä osaa tietoisuudestamme ja suurin osa on piilossa tiedostamattomassa. Jäävuoren suuntaa ei määrää sen huippuun puhaltava tuuli vaan pinnan alla vaikuttavat merivirrat. Näin on myös ihmisen laita.

Vuonna 2004 aloin mielessäni kyselemään oman juttuni perään ja sitä saa, mitä pyytää. Alkoi yli 15 vuotta kestänyt matka itseeni, johon sisältyi loppuunpalaminen, voimakas äkillinen henkinen herääminen ja kundalinienergiakanavien aukeaminen, krooninen uupumusoireyhtymä kaikkine fyysisine ja henkisine oireineen, vanhojen kehitys- ja shokkitraumojen pintaan nouseminen ja työstäminen, posttraumaattinen stressihäiriö (PTSD), työn merkityksellisyyden tarve ja sitä myötä uudelleen kouluttautuminen ja vanhasta oravanpyörästä jättäytyminen, kaikesta luopuminen ja uudelleen tyhjästä aloittaminen yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kasvoi luottamus siihen, että elämä kantaa aina, kun seuraa omaa sisäistä ääntään. Matka käy kuoresta kohti ydintä ja ulkoinen maailma muuttuu sitä mukaa, mitä syvemmälle itseen pääsee. Jos olisin nähnyt tieni sen alkupäässä, olisin heittänyt U-käännöksen, mutta näin jälkeenpäin voin sanoa, että se oli parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Nyt tahdon omien kokemusteni kasvattamana auttaa muita vastaavanlaisella tiellä kulkevia.

Teen pääasiassa regressiohypnooseja, mutta myös mm. TRE-ohjauksia. Regressiohypnooseja teen eniten etähoitoina netin välityksellä. Ryhmille pidän regressioita ja ohjattuja meditaatioita, joiden avulla tutkaillaan omaa sisäistä maailmaa ja pyritään uusiin oivalluksiin itsestä, TRE-aloituskursseja, jossa opetellaan menetelmä itsehoitokäyttöön, ja aloituskurssin käyneille mahdollisuuden harjoittaa TRE:tä itsehoidon lisäksi myös ryhmässä.
Ota yhteyttä jos haluat ryhmällesi TRE-ohjauksia tai rauhoittumista omaa mieltä tutkien. Mikäli paikassa on saatavilla äänentoistolaitteet ja tilan koosta riippuen myös langaton mikrofoni, voin tarjota myös hermostoa rauhoittavaa ja erittäin rentouttavaa Finnshin Do -liikuntaa.

Haastattelut

Galleria

Koulutukset

Ota yhteyttä

Scroll to Top