Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Fyysinen trauma

Jaa somessa

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta teemalla Fyysinen trauma:
Kuljen ylös leveitä valkeita marmoriportaita, jossa ei ole kaidetta eikä seiniä. Kuin suoraan taivaalle.
Huomaan olevani vihreä lohikäärme, jolla on pehmeä iho. Kotini on korkealla vuorilla toisten lentävien lohikäärmeiden kanssa. Meitä vanhempia on muutama ja 7 nuorempaa. Vanhemmat opettavat aina nuorempia. Maapallolla ei ole ihmisiä.
Me olemme iloisia ja hyväntahtoisia. Tehtävämme on luoda pallolle harmonisia olosuhteita ja muokata sitä. Tuli- ja vesielementtejä käytämme pääasiassa.
Lennän yksin vuoriston yllä ja kuulen avunpyyntöjä. Menen katsomaan ja näen ruskean olennon, joka on kiipelissä maan raossa. Alan irrottelemaan sitä ja samassa maa muuttuu mustaksi ja olento vetää minut voimakkaasti imevään maahan. Olento vaihtaa väriä mustaksi ja se hyppää kauemmaksi. Sen seuraan liittyy muita samanlaisia, mustia pieniä liskoja. Ne ilakoivat ja pilkkaavat ympärilläni.
Maa on mustaa ja tuleni eikä veteni tehoa siihen. Kehoni vajoaa liejuun ja tunnen kuinka vatsani ja rintakehäni murskaantuvat pikkuhiljaa. Pitkä kaulani murtuu ja vajoan kokonaan.
Mielessäni petyin itseeni, koska olin antanut niin helposti harhauttaa itseni. Jään soimaamaan itseäni ja herkistyn pilkalle. Mutta en menetä haluani auttaa ja harmonisoida. Eteeni tulee vanha lohikäärme, joka on opettanut minua pienestä pitäen. Se katsoo minua lempeillä silmillään ja näen tämän elämän isäni niissä silmissä. Tiedostan että harhauttaja on sisarpuoleni.
Asetan vaurioituneen kehon eteeni. Käyn läpi kehoa samassa järjestyksessä kuin se vaurioitui.
Korjaan vauriot kaikissa kudoksissa ja elimissä.
Samalla käyn läpi herkkyyttäni ja hyväuskoisuuttani. Näen että olen elänyt maassa, jossa oli auringonpalvonta uskontona. Olin papitar joka määräsi ihmisiä teloitettavaksi ja kidutettavaksi palveluna auringolle. Myös sisarpuoleni uhrasin. Olen sieluna taas pettynyt miten helposti minut saatiin höynäytettyä uskonnon kautta. Olin pitänyt itseäni niin viisaana, ettei minua voisi huiputtaa.
Taistelutilanne sisarpuoleni kanssa, myös tässä elämässä, on tuonut kehooni mustaa tunnekuormaa, jota nyt puhdistan. Käyn läpi kehoni ja poistan kaiken mustan. Tilalle tulee kristallin kirkas valo ja tasapaino koko kehoon.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top