Regressiovideo: Taiteilijan valinta

Jaa somessa

Nuori mies hiertää mortteleissa eri värisiä jauheita. Väripigmenttejä. Hänen ateljeessaan on iso pöytä, joka on täynnä kuppeja ja niissä eri värisiä jauheita. Isoja kankaita, siveltimiä, luonnoksia lojuu ympäriinsä. Hän haluaa luoda kauneutta ja tykkää maalata ihmisfiguureja.

Ateljee on erittäin rikkaan miehen, joka omistaa suurin piirtein koko kaupungin. Taidemaalari tekee maalauksia hänelle. Maalarille aiheuttaa paineita se, että hänen pitää tehdä tietynlaista taidetta. Kaupungissa vaikuttaa myös toinen, vanhempi taiteilija, ja nuori mies kokee paineita myös siitä, että haluaa olla heistä kahdesta parempi. Hän haluaa olla paras.

Taiteilija seisoo torilla esittelemässä taidettaan. Hän on jättänyt rikkaan miehen ateljeen ja tekee nyt taidettaan itsenäisesti. Ihmiset ovat todella kiinnostuneita hänen töistään. Mutta ne ovat aika kalliita ja ihmiset enimmäkseen vain katselevat. Torille tulee kuitenkin varakas mies, joka ostaa häneltä monta taulua. Hän on kirkonmies ja ehdottaa taiteilijalle, että tämä tulisi tekemään hänelle maalauksia ja hän sanelisi aiheet. Mutta taiteilija ei halua. Hän haluaa pysyä omillaan ja tehdä sellaista taidetta kuin itse haluaa. Hän ei halua lähteä maalaamaan kirkon propagandaa.

Taiteilija on halunnut nähdä uusia paikkoja. Hän on matkustanut paljon. Hän nauttii elämästä. Rahaa on mukavasti ja hän on voinut ottaa rennommin. Hänellä on myös oppilaita, nuoria.

Taiteilija on kutsuttu visiitille isoon linnaan. Häntä yritetään lahjoa tekemään kuvitusta jonkun toiveiden mukaan. Kuvitus tulisi näyttelyyn, johon tulee paljon ihmisiä, johon taiteilijan halutaan iso teos, jolla ohjailtaisiin ihmisiä tietyn agendan mukaan. Agendassa halutaan vääristellä tietoja ja syöttää ihmisille uutta tietoa. Halutaan vaikuttaa ihmisten uskomuksiin historiasta ja koko maailmankuvasta. Halutaan, että ihmiset lakkaisivat uskomasta itseensä ja alkaisivat sen sijaan uskoa johonkin auktoriteettiin. Uutta lääketiedettä, sivistystä ja koulutusta halutaan ajaa sisään. Iso suunnitelma, isoa propagandaa. Pieni porukka hyötyy rahallisesti ja saa valtaa.

Tästä taiteilija saisi tosi paljon rahaa, hän pääsisi piireihin ja saisi lisää tietoa tästä agendasta. Mutta hän ei haluaisi lähteä tähän mukaan eikä huijata ihmisiä. Jos hän ei lähde, hänestä tulisi yhteiskunnan hylkiö. Hänet mustamaalattaisiin eikä hän saisi enää asiakkaita.

Taiteilija asuu nyt kaupungin laitamilla. Hän nimensä on painunut unholaan ja hänen taidettaan ei ole missään näkyvillä. Hän elää nyt tosi vaatimattomasti. Hän tekee pääsääntöisesti piirustuksia, sillä niitä hän saa myytyä edullisesti ja saa itselleen juuri ja juuri ruoan. Hän opettaa edelleen nuoria. He ovat innokkaita ja haluavat muuttaa maailmaa. Taiteilija puhuu heille itselleen rehellisenä pysymisen tärkeydestä.

Vanhana miehenä hän elää pienessä kylässä. Hänellä on siellä paljon hyviä ystäviä ja tuttavia. Hän elää edelleen vaatimattomasti, mutta on tosi onnellinen. Hän on tyytyväinen tekemästään valinnasta loppuun asti.

Lisää kirjoituksia

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Videot

Regressiovideo: Vuosisatainen sukuviha

Nuori mies on aatelisperheen vanhin poika, ja hänet vihitään nyt vanhojen, hallitsevien sukujen salaisiin tietoihin. Alueen asukkaista on kautta aikain kerätty ja kirjattu ylös tietoja,

Scroll to Top