Regressiovideo: Pimeyttä päin

Jaa somessa

Huoneesta kuuluu kilinää ja kalketta. Huoneen poikki virtaa vesi. Huoneessa on erikoisen näköisiä olentoja, jotka käyttävät isoja työkaluja. Heillä on kidutusvälineitä. Vedessä lasin takana on vangittuna ihmisiä ja olennot nostavat sieltä välillä ihmisen. Olennot ovat paljon isompia kuin ihmiset ja testaavat näihin työkalujaan. Tämä on koelaboratorio.

Olennot pyrkivät hallitsemaan ihmisiä ja heidän tarkoituksensa on tuottaa kipua. He saavat nautintoa siitä. Se on vähän ajanvietettäkin.

Myös tämä sielu on ollut kerran sellainen otus ja siellä töissä. Se on osa sielunkiertoa täällä. Pitää kohdata sekä valo että pimeys. On kuin maan päällä pelattaisiin valon peliä ja samaan aikaan maan alla olisi menossa toinen peli.

Pimeällä puolella hallitsee raha ja valta. Siellä on palkitsemisjärjestelmä, jossa pahoja palkitaan. Jaetaan kehuja ja pisteitä. Pidetään hauskaa syöden ja juoden.

Menossa on mestaukset. Olennot hakkaavat päitä irti niiltä, ketkä eivät ole enää kelvollisia työhön. Tämä olento on vuorossa seuraavana. Hän on väsynyt ihmisten kiusaamiseen. Hän ei halua lähteä pimeälle puolelle. Tämä oli alunperinkin kokeilu.

Tehtävään kuuluu osana myös pimeän polun kokeilu. Tätä sielua se ei kiinnostanut alunperinkään, mutta jotkut haluavat jäädä tutkimaan sitä tarkemmin ja syventyvät sinne. Tämä sielu kävi vain lyhyen oppimäärän pimeydestä.

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, voit varata itsellesi ajan etusivulla olevasta ajanvarauskalenterista. Sessiot tehdään Zoomin välityksellä. Tervetuloa!

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top