Regressiovideo: Lähtövalmisteluja pakohuonepeli Maahan

Jaa somessa

Koettu Maa-elämä oli koe, kuin olisi pistäytynyt laboratoriossa tai pakopelihuoneessa. Koe meni hyvin ja se oli alkusysäys jollekin. Nyt lähdetään tositoimiin ja suunnitellaan elämien ketju, jossa toistuu jokin tietty haaste, ja kun sen läpäisee, pääsee takaisin.
 
Suunnitelmaa on tekemässä viileän ja analyyttisen oloisia hahmoja. He ovat kiinnostuneita kokeilemaan, voiko Maahan sekoittaa eri geenejä. He ovat tulleet jostain tosi kaukaa. Myös tämä koesielu on tullut kaukaa heidän mukanaan. Hän on innoissaan tästä. Häntä kiinnostaa Maassa koettavien tehtävien monipuolisuus ja hänellä on kunnianhimoa. Maata pidetään vaikeana paikkana ja sen kokeen läpäisemisestä saa arvostusta. Voi päästä suunnittelemaan toisten sielujen elämiä.
 
Mutta Maassa on myös huonoja energioita. Kaikilla ei ole hyvät aikeet. Maa on koelaboratorio, sekametelisoppa, jossa monet eri ryhmät puuhaavat omiaan. Mutta ne tekevät myös yhteistyötä.
 
Fyysinen kärsimys on isossa osassa. Siinä on mahdollisuus oivaltaa jotain olennaista kehossa olemisesta ja se lisää haasteita säilyttää yhteys alkulähteeseen. Se lisää panoksia peliin, kun ei ole pelkästään mieli haasteena.
 
Pelin ideana on läpäistä se. Pelin läpäisee, kun voittaa kehon ja mielen välisen haasteen. Kun ymmärtää, että on vain yksi tietoisuus, joka projisoituu mielenä ja kehona ja ymmärtää sen olevan harhaa. Se vaatii aikamoista itsekuria.
 
Lähtijää vähän jännittää, että kuinka kauan reissuun menee. Ihmisen aikakäsityksellä ajateltuna se voi viedä vaikka tuhansia vuosia riippuen siitä, että kuinka valpas on. Tiettyyn pisteeseen asti mennään ensin samalla tavalla, mutta sen jälkeen haarautuu useita polkuja ja useita eri poistumisreittejä riippuen aiemmista valinnoista.
 
Jos peli jää vain junnaamaan paikoillaan, kokeilu lopetetaan ja peli vihelletään poikki. Alkeistason oppiläksy on kuitenkin opittava, ja se on se, että mieli luo todellisuuden. Lasten leikkiä kauempaa katsottuna, mutta pelissä ollessa tuntuu niin todelliselta.
 
18 min
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, voit varata itsellesi ajan etusivulla olevasta ajanvarauskalenterista. Sessiot tehdään Zoomin välityksellä. Tervetuloa!

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top