Hannah Rohkea

Regressiovideo: Mieli on kaikkein tärkein työkalu

Jaa somessa

Viiden vanha lapsi on luolassa. Hän on pukeutunut eläintentaljoihin. Kasvot ovat likaiset, tukka sekaisin. Mutta hän on iloinen. Hän leikkii toisten lasten kanssa kuulilla ja elää yhteisössään. He asuvat näissä luolissa.
 
Pojan tullessa tiettyyn ikään on edessä initiaatioriitti aikuisuuteen. Se kuuluu heimon perinteisiin. Leikkimielinen, mutta tosissaan otettava mittelö aikuisesta miehestä. Nuoren on onnistuttava sieppaamaan päähine vastustajansa päästä. Poika on hyvällä mielellä. Hän uskoo itseensä, uskoo selvittävänsä kokeen.
 
Yleisön joukossa on tyttö, johon poika on rakastunut. Hän odottaa saavansa hänet puolisokseen. Mutta se edellyttää, että mies on osoittanut olevansa mies. On selvitettävä miehuuskoe.
 
Voimainkoitos loppuu lyhyeen. Poika on hävinnyt. Tyttö lähtee pois olkiaan kohauttaen. Seuraava mahdollisuus yrittää on vasta joskus myöhemmin. On harjoiteltava välillä.
 
Poika oli suhtautunut huolettomasti ensimmäiseen kertaan. Oli luottanut omaan nuoruuteensa ja voimaansa, mutta se ei riittänytkään kokeneempaa miestä vastaan. Nyt hän omistaa lähes kaiken aikansa harjoitteluun. Hän harjoittelee taktiikoita: keihään heittämistä, miten siepata päähine. Hän on päättänyt selviytyä kokeesta ja saada haluamansa tytön vaimokseen. Samalla häneen kuitenkin hiipii pelko siitä, että onnistuukohan hän.
 
Yleisöä on paljon. Poika epäilee, että onkohan vielä oikea aika. Hän ei tiedä, onko hän vielä valmis. Ehkä hän ei ole harjoitellut tarpeeksi. Hän hioi vain ulkoisia seikkoja, mutta ei itseensä keskittymistä. Hän ei harjoittanut mieltään. Nyt hän ei pysty keskittymään. Koe on vaikeutunut. Nyt hänellä onkin edessään kaksi vastustajaa, joiden ohi hänen täytyy päästä sieppaamaan päähine pylvään nokasta.
 
Poika kokee asetelman epäreiluksi. Hän luovuttaa, heittää päähineensä maahan. Tämä on ennenkuulumatonta ja yleisö buuaa. Tämä on merkittävä asia pojan elämässä ja määrittää sen suunnan. Hän luovutti alkuunsa.
 
Poika kävelee pois. Ajatus palaamisesta hävettää. Hän tuntee, ettei halua enää palata toisten luokse.
 
Nyt hän on vanha, valkotukkainen mies. Hän on hauras, elämä on hiipumassa. Hän ei palannut enää koskaan yhteisönsä pariin asumaan. Hän koki velvollisuudekseen sulkea itsensä yhteisöstä pois, koska hän ei ollut mies. Hän on elänyt metsästäen, keräillen ja mietiskellen. Nyt hän on tajunnut, että olennainen asia on hallita ulkoista todellisuuttaan mielensä avulla. Hän on tajunnut ulkoisen ja sisäisen välisen suhteen: ne heijastavat aina toisiaan.
 
Tietoisuus nousee pois miehen kehosta, jatkaa kohoamistaan ja palaa alukselle. Hänet toivotetaan tervetulleeksi ja sanotaan, että hyvin meni. Se oli koe. Ensimmäinen kokeilu siitä, miten tämä tietoisuus kestää Maan olosuhteita.
 
28 min
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, voit varata itsellesi ajan etusivulla olevasta ajanvarauskalenterista. Sessiot tehdään Zoomin välityksellä. Tervetuloa!

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Alussa oli Äiti Maa

Alussa oli sana. Se sana oli ”minä”. Joku oli tullut tietoiseksi itsestään. Se joku oli Äiti Maa. Kun Äiti Maa on tullut tietoiseksi itsestään, hän

Ryhmähoito

Kesäkuun ryhmäregressiohoidot

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:   Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.) Su 11.6. klo 19                   Teemana