Regressiovideo: Armo

Jaa somessa

Mies astelee portaita alas kiviseen kellariin. Mies on paatunut ja tunteeton. Kellarissa on kaltereita ja kaltereiden takana on lapsia. Mies on orpokodissa töissä vartijana ja kaltereiden taakse pistetään ne lapset, jotka eivät tottele.

Lapsena hän oli häiriintynyt, autistinen. Häntä pidettiin kirottuna, koska siihen aikaan ei ymmärretty autistista häiriötä. Se johtui traumasta varhaisemmassa lapsuudessa. Hänen äitinsä oli hylännyt hänet ulos kylmään ihan vauvana ja hän oli ollut lähellä paleltua kuoliaaksi.

Poika saa kodin, jossa on ankara äitipuoli, ja poika saa tuta olevansa vain ylimääräinen suu ruokittavaksi.

Pojasta on kasvanut nuori mies. Hän vihaa lapsia. Hän ei saanut olla lapsi, joten sitten eivät saa muutkaan.

Mies työskentelee haudankaivajana. Se on työ, jota monikaan ei halua tehdä, sillä ihmiset pelkäävät kuolleita. Mutta miehessä itsessään on jotain niin synkkää, että tällainen vetää häntä puoleensa. Hänelle tämä ei ole juttu eikä mikään.

Lapset herättävät hänessä hämmentäviä tunteita. Hän kadehtii niitä lapsia, jotka saavat olla lapsia.

Hautausmaan läheisyydessä on orpokoti ja sinne tarvittiin joku pitämään kuria. Sellainen, joka on valmis vaikka tappamaan, jos on tarvis. Nyt miehellä on lupa käyttää valtaa. Hän kierolla tavalla nauttii siitä vallasta, joka hänellä on näihin orpokodin lapsiin.

Orpokoti on lopetettu ja siitä tehdään tutkintaa. Mies joutuu nyt vastuuseen teoistaan. Hän saa hirttotuomion.

Tuomion langettamisen ja täytäntöönpanon välillä miehen koko elämä vilisi hänen silmiensä edessä ja hän alkoi ymmärtää, että miksi on sellainen kuin on, mutta hän ei saanut mistään tukea ja ymmärrystä. Hänestä oli tullut sellainen kuin häntä oli kohdeltu.

Hän oli vain pieni poikanen, joka olisi halunnut sen äidin. Kasvattiperheessä hän olisi halunnut olla lapsi, joka hän ei saanut olla. Viaton elämänvoima myrkytettiin pikkuhiljaa pois.

Mies tuomitsi itse itsensä teoistaan, oli tehnyt sen jo kauan sitten. Hän ei antanut itselleen armoa. Täten syyllisyys teoista jäi.

Armo yltää sinnekin, minne anteeksianto ei, ja armo pesee puhtaaksi vanhan syyllisyyden, ihan sukulinjaa myöten.

Jos olet kiinnostunut kokemaan oman regressiosession, voit varata ajan etusivulla olevasta ajanvarauskalenterista. Sessiot tehdään Zoomin välityksellä.

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top