Regressiovideo: Syvä yksinäisyys

Jaa somessa

Mies on vanha ja väsynyt. Hän on ollut niin yksin. Elämänilo on kateissa.

Poika varttui äitinsä hoivissa. Hän ei ollut koskaan nähnytkään isäänsä.

Kun poika oli 16-vuotias, äiti hävisi jonnekin. Hän oli osannut odottaa ja pelätä tätä, sillä äiti oli ollut kovin masentunut. Poika arveli, että äiti oli masentunut siksi, että hän kaipasi pojan isää niin paljon ja hän ei ollut koskaan tullut takaisin.

He olivat aina olleet kahden. He asuivat syrjässä ja pojan elämässä ei ollut koskaan ollut ketään ulkopuolista ihmistä. Nyt poika ei tiedä yhtään, että mitä hänen kuuluu tehdä. Äiti on aina pitänyt huolen hänestä ja hakenut jostain ruokaa, mutta poika ei ole koskaan käynyt kotinsa ulkopuolella. Hän on aina ollut täällä.

Poika lähtee ulos etsimään, että mitä hänen kuuluu ruveta tekemään. Hän kävelee tietä pitkin kylään, jossa on ihmisiä, joista hän ei tunne ketään. Hän ei ole koskaan käynyt täällä. Hän katsoo ihmisiä ja seuraa, että mitä he tekevät. Ihmiset katsovat häntä pitkään. Pojan vaatteet ovat vanhat ja huonosti istuvat, kyläläiset ovat siististi pukeutuneita. Poika istuu ja ihmettelee ympäristöään.

Pojalla on kova nälkä. Hän näkee kauppoja ja kaupassa leipää myynnissä. Hän tuntee kyllä rahan, mutta hänellä ei rahaa ole. Poika menee kauppaan ja pyytää saada leipää. Kauppias säälii poikaa ja antaa hänelle puolikkaan leivän ja hätistää hänet sitten kaupasta ulos.

Poika pääsee apulaiseksi puusepän verstaalle. Hän osaa työnsä ja tekee sen minkä pitääkin, eikä juttele muiden kanssa. Ei hän ole hyljeksitty, mutta hän kokee, etteivät muut ole hänestä kiinnostuneita. Päivän päätyttyä hän menee takaisin kotiinsa.

Näin kuluu vuosikaudet. Pojasta on kasvanut mies ja mies on jo vanhentunut. Hän istuu mökissään eikä hänellä ole yhteyksiä mihinkään eikä kehenkään. Hän ei ole koskaan ottanut kontaktia kehenkään, koska hän ei ole tiennyt, että kuinka kuuluu tehdä. Sosiaaliset taidot ovat puuttuneet häneltä aivan täysin. Vasta nyt hän alkaa ihmettelemään tätä tilannetta ja miettimään, että mitä hän on tehnyt väärin. Muut ihmiset ovat olettaneet hänen haluavan olla yksin, vaikka ei hän oikeasti olisi aina halunnut.

Mies on nyt todella vanha ja makaa sängyllä. Hänellä on pitkä valkoinen parta ja pitkä tukka. Hän ei enää juuri jaksa sängystä nousta. Ihmiset ovat alkaneet sääliä häntä ja tulleet pitämään huolta hänestä. Tuoneet hänelle ruokaa ja joku istuu vieressä ja pitää kädestä kiinni. Mies on onnellinen, hän ei ole koskaan kokenut tällaista. Nyt hän viimeinkin saa kokea miltä tuntuu toisen ihmisen läsnäolo, kosketus ja välittäminen.

Tulee niin kova kaipaus. Mies ymmärtää, että hänen olisi vain pitänyt yrittää enemmän. Ei hän koskaan ollut hyljeksitty, mutta hän ei vain yrittänyt riittävästi.

On vain mielen harhaa, että ihmisen kuuluu tyytyä olemaan yksin. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa jos vain haluaa yrittää. Yksinäisyys oli vain omasta itsestä kiinni ja mies ei ymmärtänyt sitä.

Ihmisten on tärkeää olla yhdessä. Kanssakäyminen ja sosiaalinen elämä ovat tärkeitä.

22 min

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top