Regressiohoito- ja rentoutumispäivä Torniossa Hoitohuone Helmiinassa la 4.3.

Jaa somessa

Pidän kaksi ryhmäregressiota teemoilla Luostarielämää + valojen, sopimusten ja lupausten purku, sekä Sydämen avaaminen. Näiden jälkeen ohjaan vielä Finnshin Do -rentoutusliikuntatunnin. Voit osallistua mukaan koko päivän ohjelmaan tai vain haluamiisi osioihin.

 

Klo 12 ryhmäregressio Luostarielämää + valojen, sopimusten ja lupausten purku. Kesto n. 2-2,5h. Hinta 30 €.

Klo 15 ryhmäregressio Sydämen avaaminen. Kesto n. 2-2,5h. Hinta 30 €. Molemmat regressiot yhteensä 55 €.

Klo 18 rentoutusliikunta Finnshin Do. Kesto n. 1h. Hinta 10€. Regressioon osallistujilta 8€.

 

Koko päivän hinta siis 63€. Mukaan mahtuu max. 20 osallistujaa / ryhmä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla hannah.rohkea@gmail.com viimeistään 3.3. Saat paluuviestissä maksuyhteystiedot ja ohjeita päivään.

 

Luostarielämää: Johdattelen sinut meditaatio- ja kokemusmatkalle menneeseen elämään, jossa olet asunut luostarissa. Katsomme, mikä johti luostariin vetäytymiseen ja millaista elämä siellä oli, mitä jätit taaksesi ja mistä luovuit.  Luostarielämä on yksi yleisimpiä menneiden elämien teemoja, ja niihin liittyy monenlaisia traumoja. On esim. voinut tulla lapsena hylätyksi ja jätetyksi luostariin. Luostariin vetäytymisen takana voi olla jokin trauma tai epäonninen rakkaustarina. Luostarielämän vastakkaisesta sukupuolesta eristäytyminen, seksuaalisen kanssakäymisen ja ns. lihan himojen synniksi leimaaminen on voinut jättää seksuaalienergian tukkeumia. Toisaalta luostareissa on kulissien takana voitu harjoittaa myös hyvin pimeitäkin puuhia liittyen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja välittämiseen uhrattaviksi. Vanhojen totuudellisten oppien kieltäminen ja korvaaminen uskonnon pakko-opeilla tapahtui Euroopassa, kun luostarit pakotettiin katolisen kirkon vallan alle, ja tekstejä väärennettiin. Toisaalta voi olla myös hyviä luostarielämäkokemuksia. Luostarielämänsä aikana on voinut löytää jonkin suuremman totuuden äärelle, on ehkä kehittänyt itsessään henkisiä kykyjä koko elämänmittaisella harjoittelulla (erit. buddhalaiset luostarit), ja näiden vanhojen taitojen muistaminen ja uudelleen aktivoituminen voi olla mahdollista. Puramme paitsi tuolloin annetut rajoittavat lupaukset ja valat, niin myös kaikki sellaiset menneiden elämien sopimukset, joilla on negatiivinen vaikutus nykytilanteeseesi.

 

Sydämen avaaminen: Kun rakkauden menettäminen tekee oikein kunnolla kipeää, voi sydämen sulkea ja täten varmistaa, että samanlaista kipua ei tarvitse kokea enää koskaan. Se on alitajuinen psyyken suojamekanismi. Jos – ja kun – näin on jossain menneessä elämässä käynyt, seuraa se mukana sieltä tähänkin elämään siinä missä muutkin tunnemallit, kunnes se parannetaan. Sydämen sulkeminen rajoittaa kykyämme rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta, estää uskaltautumasta läheiseen ihmissuhteeseen, jottei tulisi satutetuksi taas. Tässä regressiohypnoosissa suuntaamme elämään, jossa emotionaalinen tuska on saanut aikaan sydämen sulkeutumisen. Avaamme ja hoidamme sydänkeskusta ja teemme myös affirmaatioita, jotka auttavat avautumaan rakkauden antamiselle ja vastaanottamiselle.

 

Finnshin Do on sarja kevyitä, helppoja liikkeitä musiikin tahtiin tehtynä. Se on Suomessa kehitetty rentoutusmenetelmä, joka hyvin tehokkaasti tipauttaa elimistön stressitasot alas. Se tuntuu jälkeenpäin mm. keskittyneempänä olona ja syventää yöunta. Se maadoittaa ja saa tuntemaan, että on paremmin omassa keskuksessaan. Vaikutus voi tuntua jopa pari päivää harjoituksen tekemisen jälkeen. Tunnista noin puolet on liikesarjoja ja toinen puoli ohjattua rentoutusta makuulla.

 

Tervetuloa!

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Alussa oli Äiti Maa

Alussa oli sana. Se sana oli ”minä”. Joku oli tullut tietoiseksi itsestään. Se joku oli Äiti Maa. Kun Äiti Maa on tullut tietoiseksi itsestään, hän

Ryhmähoito

Kesäkuun ryhmäregressiohoidot

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:   Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.) Su 11.6. klo 19                   Teemana

Scroll to Top