Regressiovideo: Sydän on se moottori, jolla kaikki käy

Jaa somessa

Olemme edelleen suuressa kirjastossa ja haluamme tietoa jostakin nykyihmiskuntaa edeltäneestä sivilisaatiosta. Saamme käsiimme kolmionmuotoisen kirjan, jonka kannessa on kolmio ja siinä silmä.

Maisemaa hallitsevat pyramidit, valtavat kivirakennelmat. Ne keräävät energiaa, jolla saadaan laitteet toimimaan. Viljaa jauhetaan, tuotetaan ruokaa, saadaan vettä. Ihmiset asuvat pyramideja matalemmissa rakennuksissa. Asuinyhteisö on tiivis, ja sen ulkopuolelta tuotetaan ruoka.

Väki on sivistynyttä, tietoista. Aika kuluu arkisissa askareissa ja yhdessäolemisessa. Tehdään yhdessä, huolehditaan toisista, kaikki ovat tasavertaisia. Kukaan ei sano, että miten toisen tulee toimia, vaan jokainen saa suunvuoron halutessaan.

Sitten saapuu toista rotua oleva ihminen, valkoinen rotu. He näkevät yhteisön rituaaleissaan käyttämät, luonnonkivistä tehdyt pyhät esineet ja koristeet. Tulijat elävät materialistisemmassa yhteiskunnassa, joten he näkevät yhteisön esineet rikkauksina ja haluavat kahmia nämä itselleen. Heimon pyhät esineet eivät ole myytävinä, joten koska valkoiset tulijat eivät voi saada niitä itselleen hyvällä, ottavat he ne pahalla.

Heimo jatkaa elämäänsä, mutta heidän pyhät esineensä on ryöstetty heiltä ja monet ovat saaneet surmansa. Alkaa uudelleenrakennus.

Ulkomaailmassa sana heimosta ja sen rikkauksista on kiirinyt ja vieraita tulee lisää. Heidän mukanaan tulee tauti, jota yhteisön ihmiset eivät kestä. Ne harvat, jotka selviävät hengissä, siirtyvät muualle. Osalla pyhistä esineistä oli merkitystä energiantuottojärjestelmässä. Ne esineet osaksi piilotetaan, osan vievät muualle lähtevät mukanaan.

Heimon parantajanaisella on vankka yrttitietous. Hän näkee jo ennalta, että mitä tulee tapahtumaan ja siitä tulee valtava suru. Muukalaisten mukana tullut tauti nostattaa iholle suuria patteja ja saa kehon kuivumaan kasaan. Heimolla ei ole lääkettä tähän tautiin, ja parantajanainenkin tähän tautiin kuolee.

Hänen yrttitietoutensa on kuitenkin olemassa edelleen. Se on säilynyt DNA:ssa yli elämien, ja se tulee avata sieltä. Valo auttaa avaamaan sen. Ottamalla enemmän valoa vastaan – eli avaamalla itsensä rakkaudelle – ja siunaamalla kaiken ruoan ja juoman, jotta kaikki olisi mahdollisimman puhdasta, voi tämän vanhan tietouden DNA:sta avata. On myös odotettava oikeaa aikaa, joka koittaa ihan kohta.

Sielun tasolla yhteisön jäsenet olivat ryhmänä kokemassa sitä, miltä tuntuu, kun ei tule kunnioitetuksi, ja sen kokemuksen he saivat. Teknologian katoaminen oli tarkoituksenmukaista, sillä tulijat eivät olisi käyttäneet sitä hyviin tarkoituksiin. Ne sielut, jotka elivät yhteisössä siinä ajassa, ovat nyt täällä tässä ajassa. Heillä on nyt syvä ymmärrys siitä, että toiselle ei tehdä pahaa, ja heidän DNA:ssaan olevat tiedot ja taidot tuolta ajalta avautuvat, kun sen aika on. Näin he kykenevät auttamaan ihmiskuntaa eteenpäin tässä ajassa.

Energiamoottoreita eivät olleet vain laitteet, vaan ihmiset itse. He pystyivät laajentamaan sydämensä ja heidän yhteisenergiansa pyöritti sitä kaikkea, mitä yhteisössä oli. Meissä ihmisissä on se voima, joka voi käynnistää ne laitteet, sen teknologian, jota entisaikaan käytettiin. Se voima on sydämen voima.

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, etusivulta löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top