Regressiovideo: Äiti Maa kylmäkäsittelee

Jaa somessa

Suuressa kirjastossa pyöreässä pienessä huoneessa, kuin iglussa, on kirjoja, jotka koskevat Maan historiasta tapahtumia, joissa elementteinä on ollut lumi ja jää. Valittu kirja tuo aikamatkaajan päiväntasaajalle Kaakkois-Aasian suunnalle. Maiseman peittää tasainen lumi- ja jääkerros.

Ennen jään tuloa luonto oli vehreää. Ihminen oli vielä jollain tapaa alkeellinen, ja ihmiset asuivat pienissä kylissä.

Ilmaston viileneminen tapahtui hitaasti, ja siellä asuvat siirtyivät kylmyyden alta pois. Osa kasveista kuoli, osa muuntautui ja sopeutui kylmempään ilmanalaan.

Viileneminen lähti Äiti Maan sisäisestä reagoinnista, joka sai aikaan sen, että siihen kohtaan pintaan ei enää tullut niin paljoa lämpöä. Äiti Maan tietoisuudessa tapahtui muutos, joka aiheutti muutoksen siinä kohtaa hänen kehoaan. Samalla prosessi loi jotain uutta hänen pinnalleen.

Nytkin Äiti Maalla on prosesseja menossa, ja hän haluaa puhdistaa sellaista, mikä on tullut ihmiskunnan vaikutuksesta. Äit Maa on kuitenkin huolehtivainen eikä halua tehdä puhdistusta tavalla, joka aiheuttaisi massakuolemia. Hän tekee sen hyvällä tavalla.

Kylmä kausi muokkasi elämää maan pinnan alla, ja kun lämpö taas palasi, nousi pintaan uudenlaisia versioita kasvillisuudesta ja pieneliöstöstä.

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani www.hannahrohkea.com löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.

 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top