Kuulumisia lokakuussa 2023

Jaa somessa

Viime kuukausina somettaminen on jäänyt täysin arkielämän hoitamisen varjoon. Tuli päivätyöt, jotka vievät nyt ison osan ajastani ja jaksamisestani, sekä kesäkuussa itsenikin yllättänyt muutto vieläkin pohjoisemmaksi. Kaiken tämän hoitamiselta en ole ehtinyt enkä jaksanut pitää yllä some-kanaviani. Regressiovideoita on odottamassa editointia ja julkaisua, ja kirjallisten menneiden elämien tulkintojen teko laahaa pahasti jäljessä, mistä syvimmät pahoitteluni kaikille yhä luentaansa odotteleville. Kiitos kärsivällisyydestänne, luennat kyllä vielä jonain päivänä valmistuvat.

 

Asun nyt tunturi-Lapissa, muutaman kymmenen kilometrin päässä Ylläksen, Levin, Oloksen ja Pallaksen hiihtokeskuksista. Järven rannalla, luonnon helmassa. Nyt minulla on myös hoitohuone, jossa ottaa vastaan lähihoitoihin, regressiohypnoosiin tai access bars -energiahoitoon. Joten jos olet talvella näillä seuduin lomailemassa ja olet vaikka miettinyt regressiohypnoosia, mutta nettiyhteydellä tehtynä arveluttaa, niin nyt on helppo tulla ihan livenä paikan päälle. Aikaa lähihoidolle voit tiedustella vaikkapa kotisivun yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin saan viestisi sähköpostiini.

 

Olen jatkanut Kupla Kustannukselle julkaistavien kirjojen oikolukemista. Ihan hiljattain ilmestyi Dolores Cannonin Monitahoinen Universumi, jonka voisi sanoa jatkavan samasta aihepiiristä kuin minkä kirjat Vapaaehtoisten Kolme Aaltoa ja Valvojat aloittivat, mutta menee asiassa taas vähän edellisiä syvemmälle. Piakkoin tulee ennakkotilaukseen suomennos John Lamb Lashin Not in His Image:sta, nimellä Ei hänen kuvakseen. Tuo oli itselleni erittäin vaikuttava lukukokemus: nosti näkyville omia – turhia ja vääriä – uskomuksia, sekä asetteli tämän hullun maailman palasia paikoilleen ja selkeytti paljon sitä, että miksi asiat täällä ovat näin kuin ovat. Kertoilen tästä kirjasta myöhemmin tarkemmin.

 

Minulla on nyt myös pieni varasto Kupla Kustannuksen kirjoja. En postita, vaan siihen tarkoitukseen voi tilata Kupla Kustannuksen verkkokaupasta ( https://www.kuplakustannus.fi/ ), mutta olen kirjoineni täällä Lapin alueella järjestettävissä aiheeseen sopivissa tapahtumissa, jolloin niitä voi minulta ostaa. Minut voi myös kutsua vierailulle kertomaan kirjoista ja regressiohypnooseista, tai pitämään ryhmäregression tai Finnshin Do -rentoutusliikuntatunnin, jos on tarvis tyky-tyyppiselle ryhmäohjelmalle.

 

Olen tehnyt ahkerasti kotiläksyjä selvitellessäni oman uupumukseni syitä ja oppinut uutta hermostosta, hermovälittäjäaineiden metaboliasta ja siihen oleellisesti liittyvistä ja jopa melkoisen tavallisista geenimuunnoksista. Mielessäni jo suunnittelen kurssia kaikille, jotka kroonisesta uupumuksesta, pallovatsasta, aivosumusta ja toistuvista päänsäryistä kärsivät. Se valmistunee sitten, kun oma matkani valmistuu. Ehkäpä syvimmäksi ohjenuoraksi regressioterapeuttikoulutuksestani v. 2007 on jäänyt opettajani lause: toisen voi ohjata vain niin pitkälle, kuin mihin on päässyt itse.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top