Regressiovideo: Katsaus komentokeskuksesta

Jaa somessa

Selvänäkemistä syvärentoustilassa. Näkijänä Kati Hoffström.

Jalassa tyköistuvat kengät. Näitä tulee käytettyä työpaikalla aluksessa, komentokeskuksessa. Ihmisentyyppisiä hahmoja istuu näyttöruutujen ääressä suunnittelemassa, organisoimassa ja ohjaamassa, niin pienempiä ryhmiä kuin suurempiakin operaatioita. Tunnelma on rauhallinen. Kaikki on hallinnassa ja kaikki vaikuttavat tietävän, mitä tehdä.

Työpisteessä on iso ruutu, joka on jaettu kahteen osaan. Toisen puolikkaan ääressä istuu tämän henkilön työpari. Heidän energiansa ovat yhdistyneet, jolloin he kykenevät toimimaan paremmin kuin erikseen, vaikka voivat toimia erikseenkin.

Ruudun äärellä hallinoidaan aikalinjojen erilaisia skenaarioita. Sieltä näkee myös sen, että millaiset värähtelytaajuudet ihmisillä on eri alueilla Maan päällä ja voidaan ohjata, että millaisia toimia missäkin päin tarvitaan. Hänen työparinsa vastuualueena on alusten liikennöinti, ja siitä voi ohjata niitä, jos on esimerkiksi jokin operaatio menossa jossakin.

Henkilön vastuualueena on tiedottamistyö, suomalaisten tietoisuuden tason nostaminen keskittyen Etelä-Suomeen, jonka jälkeen se laajenee koko Suomeen, ja sen jälkeen vielä maan rajojen ulkopuolellekin. Nyt on tärkeää tiedottaminen ja ihmisten yhdistäminen.

Komentokeskuksesta valvotaan myös koko planeetan suurvaltojen johtajien toimintaa ja viestintää. Heitä kaikkia sitovat hyvin tiukat sopimukset siitä, mitä saa tehdä. Minkään yksittäisen maan ei ole lupa lähteä tekemään päätöksiä omin päin. Heidät on nyt sidottu universaaleihin lakeihin, ja heidän toimintaansa valvoo Maaneuvosto Galaktisen liiton nimissä. Ollaan sitouduttu siihen, että yhtäkään ydinasetta ei täällä laukaista, ja että on olemassa koko Maa-planeettaa koskeva suunnitelma, jota viedään erilaisten tapahtumien kautta läpi.

Tapahtumia viedään läpi siksi, että ihmiskunnan pitää itse ratkaista tämä tilanne, ja erilaiset maailmantapahtumat puskevat heitä siihen. Ihmiskunnan pitää ihan yksilöstä lähtien alkaa kohottamaan tietoisuudentasoaan ja ottaa käsittelyyn ne negatiiviset asiat, joita ei vielä ole suostunut katsomaan. Sillä pinnan alle painetut traumat vetävät yksilön värähtelytasoa alaspäin, ja mitä suuremmasta joukosta on kysymys, sitä suuremmin ne vetävät koko kollektiivin värähtelytasoa alaspäin. Kun itse kukin irrottautuu menneisyyden negatiivisista kiinnikkeistä, niin joukon tietoisuudentaso kasvaa ja värähtelytaso nousee. Niin kauan kuin ihmiset eivät ymmärrä päästää irti vihan ja sodan tunteistaan, niin kauan vastaavia tapahtumia näytetään ulkoisena peilinä ihmisten sisäisestä todellisuudesta.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top