Regressiovideo: Lesken uusi elämä

Jaa somessa

Nainen leipoo perheelleen. Hän pitää siitä. Lapset ovat kouluikäisiä, mies on merikapteeni. Heidän perheessään vallitsee ilo.

Lapset ovat kasvaneet isoiksi ja muuttamassa pois kotoa. Mies on kuollut merellä onnettomuudessa. Nainen oli ajatellut, että he viettäisivät eläkepäiviä yhdessä, mutta nyt näyttääkin siltä, että hän jää yksin. Ilo elämästä on kadonnut. Enää ei huvita edes syödä, tai laittaa ruokaa.

Lapsista joku on tarjonnut, että hänen luokseen voisi tulla asumaan, mutta nainen päätti mieluummin kuitenkin jäädä yksin. Hän ei halunnut mennä toisten nurkkiin asumaan.

Aluksi tuntui siltä, että ei halua enää edes elää, mutta aika laimentaa surua. Vaikka välillä ikävä iskeekin. Nainen leipoo muille ja käy auttelemassa askareissa, tekee käsitöitä ja lukee tietokirjoja.

Nainen on löytänyt uuden miehen, samanhenkisen kumppanin. He totesivat, että on mukavampaa yhdessä ja päättivät lyödä hynttyyt yhteen.

Yhdessä he kiertävät puhumassa ihmisille. Mies on rohkea puhuessaan sellaista, mikä on yleistä, vallitsevaa käsitystä vastaan. Hänestä nainen saa voimaa, yksin hänestä ei olisi puhumaan ihmisten edessä.

He haluavat saada ihmiset näkemään, että heitä huijataan. Näkemään miten tavalliselle kansalle syötetään pajunköyttä ja miten he nielevät kaiken.

Puhetyö on tuonut uutta sisältöä elämään, kuin olisi saanut uden elämän. Oli se ensimmäinen elämä, joka päättyi kauheaan suruun, ja sitten alkoi uusi. Ihan kuin olisi ollut kaksi elämää yhden elämän aikana.

26 min

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top