Regressiovideo: Varhainen kirkko ja noitarovio Suomessa

Jaa somessa

Eletään jossakin päin Suomea. Nainen asuu yksin metsän keskellä kylän ulkopuolella. Hän kerää luonnosta yrttejä ja tekee niistä rohtoja, joilla hän auttaa ihmisiä ja eläimiä. Kyläläiset käyvät hakemassa häneltä näitä rohtoja ja maksavat niistä maksun tai tuovat vastineeksi ruokaa.

Kylään on rakennettu kirkko ja sinne on tullut pappi. Kirkko on rakennettu maatyöläisiltä kerätyillä varoilla. Nainen ei kiinnitä kirkon tuloon mitään huomiota, sillä hän ei osaa ajatella, että se vaikuttaisi hänen elämäänsä millään tavalla.

Kirkon tulon jälkeen alkavat naiselta asiakkaat vähetä. Nainen huomaa ihmisten energian muuttuneen. Osa asiakkaista tulee kuin he tulisivat salaa.

Nainen alkaa kysellä ja saa muodostettua itselleen sellaisen kuvan, että papit eivät tykkää siitä, että ihmiset hoitavat itseään luonnon antimilla. Sellainen on heidän mukaansa Saatanasta.

Nainen tajuaa, että ihmiset ovat pakotettuja menemään kirkkoon joka sunnuntai, mutta hän ei voi ymmärtää, että kuka heidät pakottaa. Hän alkaa kuulla myös ihmettelyä siitä, että miksi hän saa olla rauhassa eikä ole pakotettu käymään kirkossa.

Lopulta nainen päättää lähteä kirkkoon itse saadakseen selville, että kuka ihmiset kirkkoon pakottaa. Kirkon ovella hän joutuu kertomaan mustakaapuiselle miehelle, että kuka on ja missä asuu. Sitten häntä vaaditaan maksamaan vero siitä hyvästä, että hän tulee kirkkoon. Naisella ei ole rahaa mukana eikä hän haluaisikaan maksaa, joten hän sanoo, että ei sitten tulekaan. Mutta ei hänen anneta lähteä poiskaan, vaan maksua vaaditaan. Joku naisen entinen asiakas tulee paikalle ja maksaa naisen maksun.

Nainen kokee papin puheen pelottavana. Pappi huutaa ja pauhaa ja iskee nyrkkiään kirjan päälle, joka hänellä siinä on. Nainen ei ymmärrä tätä. Hän alkaa jo pitää itseään tyhmänä ja että häneltä on jäänyt jotakin tajuamatta, kun hän siellä metsän keskellä asuu.

Pois lähtiessä mustakaapuinen mies ovella sanoo naiselle, että hänen täytyy tulla seuraavanakin sunnuntaina ja taas maksaa se vero.

Nainen juoksee kotiin ja ihmettelee. Hän ei aio mennä kirkkoon enää eikä edelleenkään voi ymmärtää, että mikä ihmiset sinne pakottaa. Hän tuntee, miten kirkko imee ihmisten elinvoiman.

Ollaan edetty talvesta kevääseen ja pihaan tulevat hevosvaunut. Mustakaapuinen mies tulee perimään naiselta veroa. Naisen pitäisi maksaa vero vaikka ei olekaan käynyt kirkossa. Naisella ei ole rahaa ja hän sanoo, ettei voi maksaa. Hän ei halua mennä kirkkoon, ei ole käynyt sitä kuluttamassa eikä hän ymmärrä heidän jumalaansa. Miksi hänen siis pitäisi maksaa? Hän sanoo, että ette voi häntä pakottaa. Mustakaapuinen mies katsoo naisen purkkeja ja purnukoita ja kuivumassa olevia yrttejä, ja lähtee pois.

Tähän päättyy kyläläisten asioiminen naisen luona.

Mennään kesän yli. Naisen mökille tulee lapsi juosten varoittamaan naista, että tämän tulisi nyt äkkiä lähteä. Nainen vastaa, että ei hän voi kotoansa mihinkään lähteä, ja lähettää lapsen takaisin kotiinsa.

Pihaan ajavat hevosvankkurit. Siellä on mustakaapuinen mies ja pari haarniska-asuista sotilasta. He vievät naisen mukanaan. Naisen tulisi mennä kirkkokouluun, jotta hän oppisi kristityksi ja hyväksi ihmiseksi. Nainen kieltäytyy lähtemästä kirkkokouluun, joten hänet suljetaan kirkon vieressä olevaan rakennukseen ja hänen käsketään katua ja rukoilla armoa.

Vankeudessa nainen alkaa laulaa. Laulu kutsuu pihaan peuran. Siitä nainen leimataan noidaksi, joka loitsuu eläimiä. Hänet viedään oikeuteen noituudesta syytettynä ja tuomitaan poltettavaksi roviolla. Peura tapetaan sillä varjolla, että sitä pidettiin noiduttuna.

Tuomio laitetaan käytäntöön heti seuraavana päivänä. Naisen ei annettu edes puolustautua. Nainen ei edelleenkään voi ymmärtää tätä touhua. Että joku tulee tänne, kerää köyhiltä maanviljelijöiltä rahat rakentamiseen ja käyttää heitä rakennustyövoimana ja sitten alkaa määräillä heitä. Hän ei vain kerta kaikkiaan ymmärrä.

Sotilaat ovat pakottaneet kyläläiset katsomaan roviota. Kyläläisistä kukaan ei uskalla asettua puolustamaan naista. He vain katsovat hiljaa, kun nainen poltetaan.

31 min

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top