Regressiovideo: Lapsuusmuisto

Jaa somessa

Kehon sisällä tuntuu jännitys, kuin olisi aivan kippurassa sisältä.

Pieni tyttö makaa selällään auton konepellillä. Hänen jalkansa on painettu kippuraan hänen vatsalleen ja aikuinen tekee hänelle sellaista, mitä ei saisi kenellekään lapselle tehdä.

Juuret tähän lapsuuden tapahtumaan ovat menneissä elämissä. Siirrymme ajassa taaksepäin.

Intiaaniheimo on hyökännyt toisen heimon kimppuun. Hyökkäys on tullut yllätyksenä ja yksinäinen kota on puolustuskyvytön, miehiä ei ole paikalla. Vihanpitoa on jatkettu puolin ja toisin jo pidemmän aikaa. Intiaanimies on tunkeutunut kotaan ja repii nuorta tyttöä hiuksista. Hän tekee tytölle fyysistä ja seksuaalista väkivaltaa.

Tyttö jäi henkiin, mutta hänelle jäi teosta syvät haavat. Mies puolestaan kantoi vuosikymmenien ajan syyllisyyttä ja otti lopulta hengen itseltään.

Silloin näillä kahdella sielulla oli osat toisinpäin.

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, kotisivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet. Saatavilla myös kirjallisia edellisten elämien tulkintoja. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top