Regressiovideo: Arkajalka kievarinpitäjä

Jaa somessa

Mies on ruokapaikan pitäjä. Hän pitää ravintolaansa yhdessä vaimonsa kanssa.
 
Eräänä päivänä roomalaiset sotilaat tulevat. Heitä tulee iso joukko ja syntyy yleinen kaaos. Sotilaita on niin paljon, että pakoon ei pääse. Miestä lyödään tikarilla lapaan ja tikari lävistää hänen koko hartiansa. Hän kuolee vammaansa.
 
Taustalla oli vanha syyllisyys. Syyllisyys oli ajanut sielun kokemaan kärsimystä, joka on yritys hyvittää syyllisyyttä.
 
Syyllisyys on pistänyt sulkemaan oman jumalyhteyden, jolloin syyllisyyden hyvittäminen kärsimyksellä vain jatkuu ja jatkuu elämästä toiseen. Se matka opettaa nöyryyttä.
 
Kipu lavan takana kolkuttaa edelleen. Paljastuu, että kievarinpitäjältä oli mennyt pupu pöksyyn ja hän oli yrittänyt paeta sotilaita jättäen perheensä oman onnensa nojaan. Lopputulos olisi ollut sama, olisipa tehnyt niin tai näin. Mutta näin matkaan jäi jo entuudestaan tuttu tunne: syyllisyys.
 
18 min
 
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, kotisivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet. Saatavilla myös kirjallisia edellisten elämien tulkintoja. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.
 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top