Hannah Rohkea

Regressiovideo: Arkajalka kievarinpitäjä

Jaa somessa

Mies on ruokapaikan pitäjä. Hän pitää ravintolaansa yhdessä vaimonsa kanssa.
 
Eräänä päivänä roomalaiset sotilaat tulevat. Heitä tulee iso joukko ja syntyy yleinen kaaos. Sotilaita on niin paljon, että pakoon ei pääse. Miestä lyödään tikarilla lapaan ja tikari lävistää hänen koko hartiansa. Hän kuolee vammaansa.
 
Taustalla oli vanha syyllisyys. Syyllisyys oli ajanut sielun kokemaan kärsimystä, joka on yritys hyvittää syyllisyyttä.
 
Syyllisyys on pistänyt sulkemaan oman jumalyhteyden, jolloin syyllisyyden hyvittäminen kärsimyksellä vain jatkuu ja jatkuu elämästä toiseen. Se matka opettaa nöyryyttä.
 
Kipu lavan takana kolkuttaa edelleen. Paljastuu, että kievarinpitäjältä oli mennyt pupu pöksyyn ja hän oli yrittänyt paeta sotilaita jättäen perheensä oman onnensa nojaan. Lopputulos olisi ollut sama, olisipa tehnyt niin tai näin. Mutta näin matkaan jäi jo entuudestaan tuttu tunne: syyllisyys.
 
18 min
 
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, kotisivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet. Saatavilla myös kirjallisia edellisten elämien tulkintoja. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.
 

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Alussa oli Äiti Maa

Alussa oli sana. Se sana oli ”minä”. Joku oli tullut tietoiseksi itsestään. Se joku oli Äiti Maa. Kun Äiti Maa on tullut tietoiseksi itsestään, hän

Ryhmähoito

Kesäkuun ryhmäregressiohoidot

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:   Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.) Su 11.6. klo 19                   Teemana