Regressiovideo: Kuningas ja ihmiskunnan suojelijat

Jaa somessa

Suuressa valtakunnansalissa on valtaistuin ja sillä istuu valtava hahmo, jolla on valtavia voimia. Hän on hallitsija, joka puolustaa omiaan. Hänen valtakuntansa kattaa puoli maapalloa.
 
Kansakunta koostuu eri kokoisista asukkaista. Kansalaiset ovat ihmisiä, pienempiä, heitä, jotka ovat jo olleet täällä. Sitten on isompia, suojelijoita, mutta heitä on paljon vähemmän. He ovat tulleet muualta, ja ovat täällä puolustaakseen näitä pienempiä. Ulkoavaruudesta on uhkana tulla sotaisia valloittajia, jotka eivät kuulu ihmisrotuun.
 
Kaupungeissa rakennukset ovat kupolimaisia. Ihmiset liikkuvat ratsastaen isoilla kenguruntyyppisillä eläimillä. Ihmiset toimivat puhaltaen yhteen hiileen, auttavat toinen toisiaan. Verotusta ei ole. Lapset leikkivät. Ihmisillä on hyvä olla ja elää.
 
Taivaalta tulee hyökkäys. Puolustajilla on voimia käytössään. He pystyvät luomaan salaman itsestään. Mutta hyökkääjiä tulee niin paljon, että puolustajia ei ole tarpeeksi. Heidät ja kuningas vangitaan ja kuljetetaan pois Maasta.
 
Ihmiset alistetaan hyökkääjien vallan alle. Heidän tekemisiään valvotaan tarkkaan ja heidän on toteltava valloittajia. Elämästä katoaa ilo.
 
Valloittajat tulivat kaivamaan Maasta rikkauksia, joita he tarvitsevat. He käyttävät syvälle meneviä räjähteitä ja koneita. Valloittajat kaivavat aikansa, sen aikaa kuin he löytävät sitä, mitä tarvitsevat. Sen aikaa he hallitsevat ihmiskuntaa. Siihen menee muutama sata vuotta, ja sitten he lähtevät.
 
Ihmiskunta jää vaille johtajia. Alkaa kehittyä nokkimisjärjestystä, toisiaan kyräileviä kuppikuntia. Kuppikunnat siirtyvät muualle, omille asuinsijoilleen. Muodostuu uusia asuinpaikkoja ja kyläyhteisöjä.
Maan eläimistö on alkanut muuttua. On tullut dinosauruksia. Maan ulkopuolelta tuli jotain energiaa, joka vaikutti siihen, miten eläimet kehittyivät. Se vaikutti myös ihmisiin ja hekin suurenivat pikkuhiljaa. Samalla he menettivät lisääntymiskykynsä. Dinosaurukset hävisivät ja niin hävisivät myös ihmiset.
 
Se kehityssykli oli tullut tiensä päähän.
 
Kuningasta ja suojelijoita pidettiin ihmisten keskuudessa jumalien kaltaisina. He ovat palanneet Maan päälle myöhempinäkin aikoina ja heistä kertovat vanhat tarustot. He seuraavat Maan tapahtumia nytkin, mutta eivät puutu, vaan antavat ihmisten tehdä omat ratkaisunsa. Ihmiskunta lähenee kehityksessään heitä, tulee enemmän heidän kaltaisikseen, jolloin heidän kaitsevaa apuansa ei enää Maassa tarvita.
 
35 min
 
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, kotisivuiltani www.hannahrohkea.com löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet. Saatavilla myös kirjallisia edellisten elämien tulkintoja, ks. tarkemmin kotisivuiltani. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.

Lisää kirjoituksia

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Videot

Regressiovideo: Vuosisatainen sukuviha

Nuori mies on aatelisperheen vanhin poika, ja hänet vihitään nyt vanhojen, hallitsevien sukujen salaisiin tietoihin. Alueen asukkaista on kautta aikain kerätty ja kirjattu ylös tietoja,

Scroll to Top