Regressiovideo: Helpoimman tien antimet

Jaa somessa

Lapsi tykkää leikkiä metsässä. Siellä saa olla omissa oloissaan, rauhassa kylän hälinältä.

Eräänä päivänä kylään ratsastaa miehiä, jotka ovat pukeutuneet haarniskoihin ja heillä on miekat. He vaativat kyläläisiltä rahaa. Kyläläisillä ei rahaa ole. Ratsastajat tappavat yhden kyläläisistä ja sanovat palaavansa kolmen päivän kuluttua hakemaan rahat.

Lapsi on sinä päivänä piilossa metsässä. Kun hän palaa kylään, on sieltä kaikki mahdollinen viety, ruokia myöten.

Eräänä päivänä hän jättää kotikylänsä. Poika on kasvanut mieheksi. Hänen äitinsä on kuollut eikä hänellä ole sidoksia kylään. Hän lähtee etsimään omaa suuntaansa elämässä.

Mies on päätynyt kaupunkiin. Hän on ottanut tavernasta huoneen. Hänellä oli muutamia kolikoita säästössä, mutta niitä ei ole paljon.

Mies on mennyt luostariin ja ruvennut munkiksi. Tuntui, ettei ollut vaihtoehtoa. Luostarissa kuitenkin saa ruokaa ja katon pään päälle. Henkinen puoli ei häntä niin kiinnosta, mutta niihinkin rituaaleihin rutinoituu ja saa ne suoritettua.

Vuodet kuluvat ja mies on alkanut tuntea katkeruutta siitä, että elämän piti mennä näin. Mutta tuntuu, että ei ollut vaihtoehtoa. Hän tuntee myös syyllisyyttä siitä, että ei usko henkisiin asioihin. Tulee olo kuin olisi huijari.

Vuosien myötä katkeruus vain lisääntyy. Mies on nyt vanha ja on kiukkuinen siitä, että jäi tällaisen elämän vangiksi.

Mies on jo odottanut, että kuolema tulisi, sillä elämä on niin tyhjää ja sisällyksetöntä. Kuolema vapauttaisi hänet syyllisyydestä ja esittämisestä.

Miehelle olisi auennut siitä elämästä paljon enemmän, jos hän olisi luottanut, että elämä kantaa. Mutta hän ei luottanut, vaan valitsi helpoimman tien. Kun rahat kaupungissa loppuivat, hän teki hätäratkaisun ja valitsi helpoimman tien, luostarin. Hänen olisi tullut vain jatkaa eteenpäin.

 

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani www.hannahrohkea.com löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Saatavilla myös kirjallisia edellisten elämien tulkintoja, ks. tarkemmin kotisivuiltani. Telegram ja Facebook: Hannah Rohkea Palvelut.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top