Kesäkuun 2023 ryhmäregressiohoidot

Jaa somessa

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:

 

Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.)

Su 11.6. klo 19                   Teemana Järjestetty avioliitto (ilmoittautuminen viim. pe 9.6.)

Ma 12.6. klo 19                  Teemana Ihmissuhde (ilmoittautuminen viim. la 10.6.)

 

Ryhmähoidot tehdään Zoomin välityksellä. Kesto on n. 1,5 h ja hinta 18 €/kerta, tai kertailmoittautumisena ja -maksuna kaksi kpl yhteensä 35 €, kaikki kolme yht. 50 €.

 

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä.

Regression jälkeen on mahdollista halutessaan jäädä hetkeksi keskustelemaan regressiosta, purkaa ja jakaa kokemuksiaan, ja kuulla toisten kokemuksia.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla hannah.rohkea@gmail.com.

 

Kiusatuksi tuleminen: Teemme regressiomatkan menneeseen elämään, jossa tutkimme työelämän ihmissuhteita ja kouluaikaa, ja siitä siirrymme tämän elämän varhaislapsuuteen ja koulumuistoihin. Kiusaamisteema pitää sisällään omien rajojen asettamisen teeman, sekä monia erilaisia mahdollisia syitä ihmisten välisiin jännitteisiin työ- ja kouluympäristössä. Tämä regressiohypnoosi sopii paitsi koulukiusaamisen tunnemuistojen työstämiseen, myös muiden, jo unohdettujenkin, ikävien koulumuistojen jättämien tunnejälkien korjaamiseen.

 

Järjestetty avioliitto: On ollut aikoja ja kulttuureita, joissa valinnan tulevasta puolisosta on tehnyt joku muu kuin naimisiin menevä henkilö itse. Joskus liitto on voinut olla onnistunut, mutta siihen on voinut liittyä myös paljon traumaa; vastenmielisyyttä toista kohtaan, alistamista, pakottamista – ja sen todellisen rakkautensa kohteen kaipausta. Mitä ikinä kahden ihmisen välillä jääkään hampaankoloon, niin se selvitetään jossain myöhemmässä elämässä – esimerkiksi tässä nykyisessä. Tämän regression tarkoituksena on tuoda ymmärrys noihin vanhoihin tapahtumiin ja sitä kautta anteeksianto niin itseä kuin sitä toista osapuolta kohtaan, sekä poistaa alitajuisia pelkoja parisuhdetta ja avioliittoa kohtaan.

 

Ihmissuhde: Tämän regressiohypnoosimatkan alussa annan suggestion tutkittavasta ihmissuhteesta, mutta voit myös itse miettiä jo valmiiksi mielessäsi, kenen henkilön väliseen suhteeseesi haluaisit saada lisää ymmärrystä. Valitsemasi ihmissuhde voi olla yhtä hyvin haastava kuin lämmin ja läheinenkin. Tämä regressiomatka sopii kaikenlaisten ihmissuhteiden tutkimiseen. Selvitämme nykytilanteen taustasyitä menneisyyden avulla ja tutkimme alitajuisia vaikuttimia tässä suhteessa vallitsevissa henkilökemioissa, joka auttaa ymmärtämään paremmin kyseistä ihmissuhdettasi tässä nykyisyydessä.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Maan ulkopuoliset laboratorio Maassa

Olento seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja katsoo edessään olevia vuoria. Hän on tullut tähän luolasta. Hänen takanaan on kokonainen luolien verkosto. Hänen kehonsa ei ole ihmisen

Scroll to Top