Regressiovideo: Galaktinen auttajatiimi

Jaa somessa

Punamustakuvioinen olento on yhdessä tiiminsä kanssa etsimässä mehikasveja karusta, hiekkaisesta maastosta. Löydettyään kasveja he palaavat isolle tukialukselle, galaktiseen keskukseen. Siellä heidän tuomiaan kasveja tutkitaan laboratoriossa. Keskuksessa asuu ja elää paljon väkeä, montaa eri rotua. Olento on osa tutkimustiimiä, joka sekin koostuu eri rotujen edustajista. Heidän tiiminsä kulkee yhdessä toimeksiannosta toiseen.

Kasviprojekti on valmistunut. Tutkijatiimi on valmistanut kasvista nestettä, joka tuo elinvoimaa, jota tarvitaan tukemaan elämää eräällä liian täyteen kansoitetulla planeetalla. Planeetta on ylirakennettu ja elämänvoima tukahdutettu.

Seuraava tehtävä on määrätty Maahan. Siitä tulee vähän raskas olo. Siellä on niin paljon tummaa, raskasta energiaa. Nyt Maahan on lähdössä paljon muutakin porukkaa erilaisiin auttamistehtäviin, ei vain heidän tiiminsä.

Nuori nainen kävelee kadulla. Hän tuntee olonsa varmaksi, sillä hän tietää, että hän on täällä vain vierailemassa. Hän tarkkailee ihmisiä. Katsoo, miten tumma energia on heihin vaikuttanut ja näkee, että se ei olekaan mennyt niin syvälle. Ihmiset ovat edelleen aika hyvin omassa energiassaan ja lapset leikkivät.

Komentokeskukselta katsottuna näyttää siltä kuin tumma energia verhoasi koko Maan pinnan, mutta pinnalta katsottuna asia ei olekaan näin. Tumma verho onkin ohut ja vetäytyvä.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Sieluperhe

Kädet ovat pitkät ja kapeat, liian laihat ihmisen käsiksi. Myös keho on laiha ja pitkä, ihmismäinen, mutta ei kuitenkaan ihminen. Pää on pitkänomainen, ja kasvonpiirteet

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Scroll to Top