Access bars

Jaa somessa

Access bars on energiahoito, jossa kevyesti kosketetaan tiettyjä pään pisteitä symmetrisesti molemmin puolin päätä. Barsit (= tangot) ovat päässäsi sijaitsevat 32 pistettä, joihin olet varastoinut kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, pohdinnat, tuntemukset ja asenteet, joita olet pitänyt tärkeänä tässä tai edellisissä elämissä. Kun barseja käsitellään, se on vähän sama kuin tuhoaisi tiedostoja tietokoneelta. Barseissa kyse on vastaanottamisesta. Todellinen vastaanottaminen tapahtuu, kun keho saa valita, että mistä se haluaa päästää irti.

Polaarisuus (esim. hyvä vs. huono) estää meitä näkemästä asioita siten kuin ne todella ovat, mikä puolestaan estää meitä muuttamasta niitä. Se rajoittaa meidät toimimaan aina saman kaavan mukaan tämän todellisuuden draamasta käsin – olemme järkyttyneitä, poissa tolaltamme ja jatkamme juonittelua. Riippuvuutemme polaarisuuteen on yksi vahvimmista olemassa olevista addiktioista.

Barsien käsittely lähtee purkamaan tätä polarisaatiota ja muuttaa asenteitamme sallivammiksi. Sallivuus on sitä, että kaikki, mitä tulee vastaan, onkin vain kiinnostava näkökulma. Mustavalkoisuus vaihtuu harmaan eri sävyihin, särmät hioutuvat ja maailmassa on helpompi olla. Sallivuus auttaa meitä näkemään selkeästi ja löytämään ne elämämme alueet, joilla me joko myötäilemme tai vastustamme jotain näkökulmaa, ajatusta, tunnetta, mielialaa, uskomusta, arvostelua, johtopäätöstä tai pohdintaa.

Hoito on rentouttava ja rauhoittava ja hiljalleen se lähtee kerta kerralta purkamaan negatiivisia ja vääristyneitä uskomuksia itsestämme ja maailmasta ympärillämme: käsityksiämme rahasta, työstä, terveydestä, ihmissuhteista, suhteestamme itseen. Hyvä silloin, kun elämä ympärillä alkaa puristamaan yhä kovemmin ja tuntee pysähtymisen, rauhoittumisen ja muutoksen tarvetta.

Lisää kirjoituksia

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Videot

Regressiovideo: Vuosisatainen sukuviha

Nuori mies on aatelisperheen vanhin poika, ja hänet vihitään nyt vanhojen, hallitsevien sukujen salaisiin tietoihin. Alueen asukkaista on kautta aikain kerätty ja kirjattu ylös tietoja,

Scroll to Top