Hannah Rohkea

Regressiovideo: Geishan vapaus

Jaa somessa

Geishan elämä on hyvin rajattua ja tarkoin määrättyä. Säännöt sanelevat miten puhutaan ja miten liikutaan.
 
Tämä geisha on vielä nuori ja hänellä on ihan hyviä suosijoita ja hän on myös vanhempien geishojen suosiossa. Hän tietää pelisäännöt ja toimii niiden mukaan. Hän on sopeutunut siihen. Hän ei voi näyttää todellista itseään missään, siihen ei ole tilaa. Hän on vain muita varten.
 
Hänen todellinen itsensä haluaisi olla vapaa. Kulkea hiukset auki ja olla rennosti ilman geishapukua. Puhua vapaasti.
 
Hän tuli geishataloon jo lapsena. Hänen äitinsä ei pystynyt elättämään häntä, joten hän toi lapsensa geishataloon kasvatettavaksi. Hän on kiitollinen siitä, että saa ruokaa, mutta henkisesti geishatalo on köyhä paikka eikä siellä ole normaaleja ihmissuhteita.
 
Geisha kirjoittaa. Hänen tehtävänään on kirjoittaa muodollinen kirje ja siihenkin on hyvin tiukat säännöt, että mitä kirjeeseen kirjoitetaan. Oikeasti hän haluaisi kirjoittaa tarintoi, mutta hän ei voi. Kaikki paperiarkit lasketaan.
 
Geishalla on varakas asiakas, josta hän pitää. Mies on sotilas ja pitkiä aikoja poissa. Heillä on orastava suhde ja he haluaisivat olla yhdessä. Se edellyttäisi, että nainen irrottautuisi geishan ammatistaan, ja siitä miehen pitäisi maksaa naisen geishatalolle. Myös mies haluaa irti ammatistaan, mutta hän on korkeassa asemassa ja hän menettäisi sekä hyvän asemansa että palkan.
 
Sekä mies että nainen ovat päässeet irti ammateistaan ja he ovat muuttaneet aivan uuteen paikkaan, aloittaneet alusta. Mutta miehellä on vaikeuksia uudessa asetelmassa. Hän on alkanut käyttäytyä uhkaavasti naista kohtaan. Hän on mustasukkainen ja kontrolloiva. Nainen ei ole vieläkään vapaa. Hän haluaisi taas paeta.
 
Mies on ollut väkivaltainen ja nainen jätti hänet. Nainen vain lähti. Muutama kolikko ja vähän riisiä mukanaan hän lähti kävelemään pientä tietä pitkin maaseudulle.
 
Nainen päätyy pieneen, muutaman talon kylään ja pyytää talosta apua. Hän salaa taustansa geishana ja kaupunkilaisuutensa. Joku nainen ottaa hänet hoiviinsa.
 
Nainen osaa tehdä käsitöitä ja hän osaa kirjoittaa. Hän auttaa kyläläisiä ja saa asua kylässä.
 
On naisen syntymäpäivät. Hän täyttää 80 vuotta. Ympärillä on lapsenlapsia. Hän löysi aikanaan puolison ja perusti perheen. He ovat eläneet hyvin tavallista riisinviljelijän elämää. Täällä maaseudulla nainen on viimeinkin saanut olla vapaa.
 
26 min
 
Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Alussa oli Äiti Maa

Alussa oli sana. Se sana oli ”minä”. Joku oli tullut tietoiseksi itsestään. Se joku oli Äiti Maa. Kun Äiti Maa on tullut tietoiseksi itsestään, hän

Ryhmähoito

Kesäkuun ryhmäregressiohoidot

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:   Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.) Su 11.6. klo 19                   Teemana