Regressiovideo: Avuntarvitsijoita ihmiskunnan tulevaisuudesta

Jaa somessa

Olento pitää kättään lukioikäisen tytön rintakehän päällä. Kädessä on voima. Nukkuvaa tyttöä ollaan siirtämässä alukseen. Hänen munasolujaan ja elinvoimaansa tarvitaan.

Näiden olentojen elämä on muuttunut harmaaksi, ja he itsekin ovat muuttuneet harmaiksi. Aikanaan he lähtivät kontrolloinnin tielle. Poistettiin kaikki, mikä näytti tarpeettomalta, virheelliseltä ja epätäydelliseltä. Kaikki elämänalueet pyrittiin saamaan hallittaviksi. Myös genomi.

He hakevat nyt apua ja ratkaisua heidän sivilisaationsa tilaan. Lapsia syntyy enää keinokohtujen avulla ja vaivoin enää sittenkään. Genomi kartoitettiin ja sen kanssa on puuhasteltu. Se alkoi Maa-planeetalta ja teknologia mahdollisti sen muokkaamisen eteenpäin. Työtä tehtiin pieteetillä ja haluttiin saada kaikesta tarkka selko ja genomi hallintaan. Kokonaisuus selvitettiin, mutta kaikkien osasten yhteys toisiinsa taisi unohtua ottaa huomioon, eikä ollut edes heidän hallittavissaan. Kaikki mikä näytti virheiltä ja epäonnistumisilta pyrittiin poistamaan.

Nyt he pyrkivät tekemään korjausliikkeitä menneeseen aikaan, koska tulevassa ei enää ole mitään tehtävissä. He ovat lähettäneet sellaista informaatiota ja energiaa, että ihmiskunta itse oivaltaisi enemmän sallia kuin kontrolloida. Luojajumalan elämänvirtaa ei tule yrittää kontrolloida, vaan sen tulee antaa virrata.

Munasolun otto tytöltä onnistuu teknisesti hyvin heidän hienovaraisella tekniikallaan. Mutta nousee pieni epäröinti siitä, että jääkö hänelle tästä jotakin haittaa, kun he eivät ole ihan varmoja hänen tietoisuutensa tasoa. He pyrkivät saamaan unohduksen aikaan, mutta Maa-olennoissa on heille tietynlaista hallitsemattomuutta. He eivät pysty täysin kontrolloimaan ihmisen tiedostamatonta mieltä ja millainen muistijälki sinne jää.

Tämä oli hyvin yleistä, kunnes selvisi, että ihmisen alitajuinen puoli tiedosti tehdyt toimenpiteet, ja Galaktinen Federaatio alkoi rajoittaa heidän toimintaansa. Sitä alettiin pitää epäeettisenä. Mutta tästä on jo ollut apua. Heillä on jo kasvamassa n. 200 000 yksilön populaatio toisella planeetalla. Siellä on lapsia ja nuoria aikuisia. He ovat hyvin Maan ihmisiä muistuttavia piirteiltään.

Tämän sivilisaation kehityspolku on yksi mahdollinen polku Maan ihmiskunnan nyt-hetkestä. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa. Kontrolloinnin ja jalostuksen äärimmilleen vieminen on heidän sivilisaationsa kehityspolussa kokeiltu, ja nyt on aika valita jotain muuta. On aika valita kaiken runsauden, poikkeavuuksien, roiskeiden ja värikylläisyyden sallimista, persoonallisuuden sallimista ja arvostamista. Sen kehityslinjan päässä on iloa, värejä, tunteita. Ihmisyyttä, yhdistelmä korkeampaa tietoisuutta ja hallitsemattomuutta.

Lisää kirjoituksia

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Videot

Regressiovideo: Vuosisatainen sukuviha

Nuori mies on aatelisperheen vanhin poika, ja hänet vihitään nyt vanhojen, hallitsevien sukujen salaisiin tietoihin. Alueen asukkaista on kautta aikain kerätty ja kirjattu ylös tietoja,

Scroll to Top