Regressiovideo: Omassa totuudessa pysyen

Jaa somessa

Tyttö on sisarusparven vanhin. Hänellä on neljä pienempää sisarusta. Äidillä on täysi työ pienten hoitamisessa ja tyttö auttaa äitiä sen, minkä pystyy ja osaa. Isä tekee paljon töitä hankkiakseen heille elannon. Mutta heillä on kaikki hyvin. On koti ja riittävästi ruokaa.

Mennään muutama vuosi ajassa eteenpäin. Pieniä on tullut perheeseen lisää ja hulinaa riittää. Tyttö on aloittanut koulunkäynnin ja on iloinen siitä, että saa opetella kirjoittamaan ja lukemaan. Se on hänen omaa aikaansa.

Kotitalo on ilmiliekeissä. Mitään ei ole tehtävissä. Sisarukset ja äiti ovat siellä sisällä. Vain isä ja vanhin tyttö eivät ole siellä. Tyttö kuulee sisarustensa huudot talon sisältä. Sitten huudot vaimenevat.

Isä ei kestä menetystä. Hän ampuu itsensä.

Tyttö asuu nyt toisessa perheessä. Perhe yrittää auttaa tyttöä, mutta tällä on koko ajan vain kauhea olo. Henkisesti hän on aivan romuna. Hän käy edelleen koulussa ja yrittää suoritutua elämästä. Hän tuntee syyllisyyttä siitä, että kaikki muut menivät paitsi hän.

Tyttö on löytänyt itselleen poikaystävän ja se on tehnyt hänelle hyvää. Hän on herännyt siihen, että tulipalo ei ollut hänen vikansa. Ei hän olisi pystynyt sitä estämään. Hän on alkanut elää uudelleen itse.

Heistä tulee aviopari ja he saavat kaksi lasta. Nainen on taas onnellinen.

Naisen aviomies on muuttunut. Hän ei ole oma itsensä. Hänestä on tullut ilkeä. Hän on katkeroitunut. Hän oli ammatiltaan pappi ja aiemmin hyvin henkinen, mutta uusi pappi syrjäytti hänet ja hänet poljettiin niin maan rakoon, että hän meni aivan hukkaan itsensä kanssa. Nainen kokee, että hän ei pysty auttamaan. On kuin musta pilvi olisi tullut ja ympäröinyt hänet.

Nainen kokee, että kirkko on viety. Muut kyläläiset eivät näe sitä, mitä nainen näkee. He uskovat kaiken, mitä tämä uusi pappi sanoo. Mutta nainen näkee, että pappi puhuu vääriä asioita. Naisen mies oli löytänyt voimansa uudelleen ja hän yritti herättää ihmisiä näkemään, että mitä tapahtuu, ja niin hänet vangittiin.

Lapset ovat jo kasvaneet isoiksi ja nainen on lähettänyt heidät pois tästä kylästä etsimään onneaan muualta. Itse hän on halunnut jäädä kylään tekemään työtä saadakseen ihmiset näkemään, että mitä tapahtuu. Hänen miehensä on vangittuna edelleen ja huonossa kunnossa. Lopulta nainen yrittää polttaa kirkon. Hän saa aikaan vain pienen palon. Hänet otetaan kiinni ja hänkin joutuu vankilaan.

Nainen suljetaan pieneen tilaan ja pappi saarnaa vieressä, että nainen on vääräuskoinen ja hänet tulee haudata elävältä. Naiseen iskee pakokauhu. Arkku lasketaan maahan ja maata lapioidaan päälle. Seurakuntalaiset vain katsovat hiljaa päältä. Kukaan ei uskalla sanoa mitään. Nainen hakkaa arkun kantta ja yrittää huutaa. Ja pappi saarnaa vieressä.

Teemana oli omassa totuudessa pysyminen. Vaikka tulisi mitä, niin silti pysyy omassa totuudessaan.

Naisen ja papin välillä oli menneitä tekoja tasattavana. Osat olivat joskus olleet toisinpäin. Juurisyyt vievät vanhaan Rooman aikaan, jolloin nainen oli ollut kylänsä hyökkääjille kavaltanut mies. Hän teki sen saadakseen rahaa ja valtaa. Siinä pappi oli haavoittunut kyläläinen, joka makasi maassa ja soimasi kylänveljeään tämän teosta, jolloin mies hyppäsi tämän rintakehän päälle sillä seurauksella, että toinen menehtyi siihen. Hän sieluna kyllä tiesi, että tämän kaiken edestään vielä löytää, mutta hän halusi silti kokea tällaisen omahyväisen elämän, jossa ei tarvinnut piitata kuin itsestään.

36 min

Jos olet kiinnostunut omasta regressiohypnoosisessiosta, sivuiltani löydät ajanvarauskalenterin sekä lisätietoa regressiohypnoosista. Siellä ovat myös kuukausittain ryhmäregressioiden ajankohdat ja aiheet.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Alussa oli Äiti Maa

Alussa oli sana. Se sana oli ”minä”. Joku oli tullut tietoiseksi itsestään. Se joku oli Äiti Maa. Kun Äiti Maa on tullut tietoiseksi itsestään, hän

Ryhmähoito

Kesäkuun ryhmäregressiohoidot

Kesäkuussa ryhmäregressiohoitojen teemana ovat ihmissuhteet:   Ti 6.6. klo 19                    Teemana Kiusatuksi tuleminen (ilmoittautuminen viim. su 4.6.) Su 11.6. klo 19                   Teemana

Scroll to Top