Hannah Rohkea

Regressiohypnoosi

Jaa somessa

Hypnoosi eli transsi eli syvä rentoustila on tila, jossa ihminen pääsee normaalia päivätietoisuutta paremmin yhteyteen omaan tiedostamattomaan mieleensä. Se ei kuitenkaan ole tila, jossa tietoisuus itsestä tai oma kontrolli katoaisi. Olet koko ajan tietoinen siitä missä olet, mitä koet, mitä sanot, mitä teet ja valitset itse, että sanotko jotakin ääneen vai jätätkö sanomatta. Regressio tarkoittaa taakse päin menemistä, takaumaa ja näissä hypnooseissa pääosin pyritään tutkimaan omaa elämää, omaa historiaa ja itseen alitajuisesti koodautuneita negatiivisia uskomuksia omasta itsestä ja elämästä – ja mikä tärkeintä, myöskin purkaa niitä. En voi tuoda sinuun mitään, mitä sinussa ei jo ole, vaan tehtäväni on auttaa sinua löytämään omat voimavarasi ja purkamaan esteitä ja rajoituksia niiden käyttämisen tieltä. Näin voi alkaa muistamaan kuka oikeasti on, muuttaa elämäänsä ja muuttua itse.

Hypnoosissa voi muistaa tapahtumia lapsuudesta, syntymästä, kohdusta tai nähdä itsensä kuin toisessa, menneessä elämässä. Itse tarina ei ole pääasia, vaan sen tuoma viesti. Mikä oli tämän tapahtuman, näiden kokemusten tarkoitus ja miten se kuvastaa elämääni tänä päivänä? Mitä voin sen avulla oivaltaa itsestäni ja elämästäni? Mitä muutoksia minun tulisi elämässäni tehdä? Näihin kysymyksiin haemme sessioiden aikana vastauksia. Tavoitteena on antaa laajempi perspektiivi ikäviin tapahtumiin, jolloin ymmärrys tapahtumien syistä syvenee ja huomaa oman osuutensa tapahtuneeseen. Näin ymmärrys luo hyväksynnän ja vanhoista negatiivisista tunnekokemuksista voidaan päästää irti.

Tavallisin asiakkaan huolenaihe ja jännityksen syy ennen sessiota on, että osaanko minä, onnistunko saamaan mitään näkyviin. Tärkein seikka tässä on oma halu saada kokea, antautuminen ja avoimuus tälle kokemukselle. Kaikki hypnoosi on pohjimmiltaan itsehypnoosia. Jos on päättänyt, että minua ei voi hypnotisoida, niin silloin ei voi. Tässä määrää oma mieli. Session alussa käyn läpi sitä, millaista se näkeminen ja kokeminen on, miten kaikki kokeminen ei suinkaan ole visuaalista ja neuvon joitakin kikkoja oman analysoivan arkimielen hiljentämiseksi session ajaksi. Mutta kaikkein tärkeintä on oma halu antautua kokemukselle.

Sessiossa tuodaan aina se, mitä juuri siinä elämäntilanteessa eniten tarvitsee. Jokainen sessio on oma kokonaisuutensa eikä siihen tarvitse ottaa mitään hoitosarjaa. Seuraavan session voi ottaa sitten, kun tuntee olevansa siihen valmis. Yleensä yhdestä kerrasta riittää purtavaa pidemmäksi aikaa. Saat sessiosta nauhoitteen ja se on hyvä käydä myöhemmin uudelleen läpi, joskus useammankin kerran, sillä vaikka heti session jälkeen muistaa kokemansa, niin sille käy kuin öiselle unelle ja osia siitä alkaa unohtua.

Regressiohypnoosin voi tehdä myös etänä netin välityksellä.

Lisää kirjoituksia

Videot

Regressiovideo: Lesken uusi elämä

Nainen leipoo perheelleen. Hän pitää siitä. Lapset ovat kouluikäisiä, mies on merikapteeni. Heidän perheessään vallitsee ilo. Lapset ovat kasvaneet isoiksi ja muuttamassa pois kotoa. Mies