Koulutusta: Sinustako Horstmann-kehoterapeutti?

Jaa somessa

TERVETULOA!

Opiskelemaan Horstmann tekniikkaa

Kouluttajana: Annika Rahkonen (www.rahkoneninfo.fi)

Opetusmuoto: monimuoto-opetus

Kesto n. 1-2 v, seitsemän lähiopetusjaksoa (la-su)

Paikka: Ylitornio, Karemajat

Hinta: 2835 €, maksetaan erissä (7 x 405 €)

 

Koulutuksen aikataulu:
Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten että jokaiseen koulutusosioon liittyy itsenäisiä tehtäviä ja Horstmann tekniikan käytännön harjoittelua.
Koulutuksen aikana harjaannutaan käsittelemään Horstmann-tekniikalla koko ihmisen keho. Koulutus sisältää sekä fyysisen kehon hoidon että henkisen kasvun osiot (Horstmann-tekniikan energeettiset hoitomenetelmät).

Hintaan sisältyy materiaali lähiopetuspäivinä, sekä Horstmann kirja.

Kursmaterialen finns även på svenska och lärarinnan är tvåspråkig.

Horstmann tekniikkan kehittäjä Trish Trowbridge sai Horstmann menetelmän kuoleman kokemuksen yhteydessä, siitä lisää Horstmann kirjassa.

 

Koulutuskokonaisuuden sisältämät tekniikkaosiot:

The Horstmann technique® – IHT (Introductory Horstmann, peruskurssi)
The Horstmann technique® – ISR- (Ileo- Sacral Release, lantion vapautus)
The Horstmann technique® – FR (Foot Release, jalkojen vapautus)
The Horstmann technique® – ASR (Arm- ShoulderRelease, hartian vapautus)
The Horstmann technique® – SSR (Self- Sabotage Release, itsesabotointi vapautus)

 

Koulutuskokonaisuuden sisältämät henkisen kasvun osiot:
The Horstmann technique® – Auran puhdistus ja piste 8
The Horstmann technique® – Geneettinen sabotointi
The Horstmann technique® – Karminen vapautus

 

Lähiopetusjaksot tulee suorittaa alla olevassa järjestyksessä.
1) IHT peruskurssi 21.-22. tammikuuta 2023
2) ISR, lantion vapautus 25.-26. helmikuuta 2023
3) FR ja ASR, jalkojen vapautus ja hartian vapautus 1.-2. huhtikuuta 2023
Seuraavien kurssiosioiden ajankohta sovitaan kurssilla,
4-7 jaksoille varataan riittävästi aikaa asioiden työstämiseen. Ota kalenteri mukaan.
4) SSR, itsesabotointi vapautus
5) Auranpuhdistus ja piste 8
6) Geneettinen sabotointi vapautus
7) Karminen vapautus

 

IHT peruskurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hoitaa itseäsi, läheisiäsi/perhettäsi Horstmanin tekniikalla.
Osioiden 2-7 lähiopetusjaksojen jälkeen voit hoitaa asiakkaitasi Horstmann tekniikalla, aluksi harjoitushoitojen muodossa ja myöhemmin Horstmann terapeuttina/hoitajana.

 

Ilmoittaudu koulutukseen 31.12.2022 mennessä 044-3066371 tai info@rahkoneninfo.fi

 

Jos tarvitset majoitusta, on sitä saatavilla kurssipaikassa. Tarjolla on mökkejä ja huoneistoja.

Ilmoita varatessasi, että olet tulossa Horstmann-koulutukseen ja jos olet halukas jakamaan mökin tai huoneiston jonkun kurssitoverin kanssa.

Lisätietoja majoituksesta ja yhteystiedot https://www.karemajat.fi/

 

Kunkin koulutusosion menetelmän tarkemmat kuvaukset:

 

Lantion vapautus – Ileo-Sacral Release (ISR)

Lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virheasentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä – usein ristiselässä – tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautustekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.

 

Hartian vapautus – Arm-Shoulder Release (ASR)

Ajankohtaiset ongelmamme suhteissamme – koskivatpa ne sitten työtehtäviä, työtovereita, perheenjäseniä tai yleisesti elämäntilannettamme – me varastoimme käsiin ja lapaluiden alueille. Horstmann-hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoito voi olla tehokasta esim. hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä.

 

Jalkojen vapautus – Foot Release (FR)

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-, lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

 

Itsesabotointi vapautus – Self Sabotage Release (SSR)

Itsesabotointi vapautus käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme ja jotka ovat varastoituneet kehon solumuistiin. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa (esim. varhaisessa lapsuudessa tai perittynä vanhemmilta), mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Kun nämä mallit vapautetaan, saattaa tuloksena olla huomattavia fyysisiä, psykologisia ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias.

 

Auranpuhdistus ja piste 8

Auran puhdistus ja piste 8 -kurssi esittelee Auran puhdistustuksen pisteet, jotka ovat joidenkin pääkanavien sijaintipaikkoja. Prosessia tekevä henkilö toimii portaalin puhdistajana. Aukko portaaleissa hienoenergisten kehojen ja fyysisen kehon välillä sallii syvälle painettujen vanhojen muistojen poistua lihaksiston ja sitten kehon sopivimman elimen läpi.

 

Geneettinen sabotointi -vapautus

Geneettinen sabotointi -vapautus luotaa sabotointimallien alkuperään, jotka tulevat vanhemmiltamme, isovanhemmiltamme tai jopa heidän vanhemmiltaan. Menetelmällä päästään tukoksiin nivelsiteissä ja jänteissä, kaikkiin yhtä aikaa.

 

Karminen vapautus

Kurssi esittelee Karmisen Vapautuksen pisteet. Nämä pisteet sijoittuvat niin, että ne energisesti yhdistyvät metamorfiseksi linjaksi. Tämä pitää sisällään tietoa siitä, miten ja missä elämämme maan päällä alkoi. Menetelmä edistää vastaanottajan mahdollisuutta päästää helposti irti Karmisen prosessin aikana mistä tahansa syvimmän menneisyyden suuremmasta tukkeumasta.

Lisää kirjoituksia

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus ryhmäregressiosta – Linnanpiika

Olin menneessä elämässäni köyhän pienen puisen talon vanhin lapsi. Äiti oli jotenkin pieni ja sairas ja hiljainen, kuin elävä kuollut, robotti. Isä oli vahva, pitkä,

Videot

Regressiovideo: Vuosisatainen sukuviha

Nuori mies on aatelisperheen vanhin poika, ja hänet vihitään nyt vanhojen, hallitsevien sukujen salaisiin tietoihin. Alueen asukkaista on kautta aikain kerätty ja kirjattu ylös tietoja,

Scroll to Top